Deze nieuwsbrief van Nibud online bekijken.
Voeg info@nibud.nl toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte.
Nibud
Januari 2014
Bereken uw koopkracht in 2014
Koopkracht 2014
In 2014 ziet het er na jaren van koopkrachtdaling weer wat beter uit voor de Nederlandse huishoudens. Met de vernieuwde Nibud Koopkrachtberekenaar kunt u nagaan hoeveel u er in 2014 op voor- of achteruit gaat.
Koopkrachtberekenaar 2014 
Koopkracht in 2014
De koopkrachtberekeningen van het Nibud laten zien dat zowel de meeste werkenden als bijstandsgerechtigden er in 2014 op vooruit gaan. Ouderen en huishoudens waarvan maar een van de partners werkt, leveren echter bijna allemaal in. Ook werkenden met een inkomen hoger dan 50.000 euro bruto per jaar ervaren een (lichte) koopkrachtdaling.
Persbericht: Grote groepen in de plus
Maak uw financiële balans op met het Nibud
AFAS Personal Plus
Wat is er dit jaar voor u veranderd op het gebied van uw inkomsten en uitgaven? Op Nibud.nl en in de webwinkel vindt u allerlei informatie en hulpmiddelen om snel weer grip te krijgen op uw nieuwe begroting. AFAS Personal Plus bijvoorbeeld: dit online huishoudboekje van AFAS en het Nibud biedt u snel en eenvoudig overzicht (en daarmee inzicht) in uw financiële situatie.
Lees meer over AFAS Personal Plus
Gezond en lekker hoeft niet duur te zijn
Kookboek Nibud Voedingscentrum
Wilt u ook lekker en gezond eten en minder besteden? Dat kan! Het nieuwe kookboek van het Voedingscentrum in samenwerking met het Nibud ‘Lekker voor weinig’ bevat smaakvolle recepten voor een warme maaltijd, voor een prijs van gemiddeld €2,- per persoon.
Kookboek: Lekker voor weinig 
Win een boek op Facebook!
Het Nibud en het Voedingscentrum hebben samen 'Lekker voor weinig' uitgebracht. Met tips en recepten voor betaalbaar en gezond koken. We geven deze week een exemplaar gratis weg op Facebook. Like en deel dit bericht op de Facebook voor vrijdag 24 jan 9.00 en maak kans op dit nieuwe kookboek!
Like, deel en win! 
Tools voor grip op geld
Persoonlijk Budgetadvies
Wat betekent dit voor mij?
(Wijzer in geldzaken)
Bereken uw recht
BufferBerekenaar
Omgaan met geld
Hoe denkt u over geldzaken? Plant u alles of bent u impulsief? Waarom pakt u geldzaken op een bepaalde wijze aan? Doe mee aan dit Nibud-onderzoek en maak kans op een VVV-bon t.w.v. 50 euro!
Start de vragenlijst
Nibud-recept bij Koffietijd
 Recept Koffietijd 
Spaanse stoofpot
  
Koken: mijn passie
In mijn studententijd (25 jaar geleden) gebruikte ik de Nibud-brochure 'Goed eten voor weinig geld'. Nu, in 2014, is lekker koken met een krap budget nog steeds een uitdaging. En is er een nieuw Nibud-boek. Wat zijn de verschillen?
Marion Weijers vertelt
  
Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Nibud
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:

Doorsturen  |  Aanmelden  |  Profiel wijzigen  |  Afmelden