Tips & tricks op facebook en gratis mini-book bij uw bestelling
 
 
 
Nibud
 
Online lezen
Fijne feestdagen! december 2017
 
 
Goede #geldvoornemens?
Wilt u in 2018 meer grip op uw geld? Of heeft u andere goede geld-voornemens? Het Nibud biedt u via Facebook een steuntje in de rug.
Van 1 tot en met 21 januari post het Nibud dagelijks een bericht op facebook met handige tips en tools, onder de hashtag #geldvoornemens. Doe mee: volg ons op Facebook en u mist geen bericht!
volg het nibud op facebook  
Gratis: 'Goede geldvoornemens'
Cover Goede Geldvoornemens
Bestellers in de Nibud-webwinkel krijgen in januari het minibook 'Goede geldvoornemens, maak je goede (geld)voornemens waar in 7 praktische stappen' cadeau bij hun aankoop. Het e-book is ook los verkrijgbaar voor € 2,95.
gratis bij uw bestelling in januari  
Overstappen met een achterstand
Overstappen van zorgverzekering? Veel mensen hebben vragen, bijvoorbeeld over betalingsachterstanden. Kun je dan wel overstappen? De Zorgverzekeringslijn zet de meestvoorkomende misverstanden over dit onderwerp op rij.
zorgverzekeringslijn  
Trouwplannen in 2018?
Vanaf 1 januari 2018 vallen uw persoonlijke vermogen en schulden buiten de gemeenschap van goederen. Het is daarom belangrijk dat u samen afspraken maakt en vastlegt wat van wie is vóór het huwelijk. Het Nibud biedt hiervoor een handig invulformulier.
trouwen, bezittingen en schulden  
De kosten van een uitvaart
Aan een uitvaart kunnen (hoge) kosten zijn verbonden. De Uitvaartberekenaar laat zien wat een uitvaart kan kosten op basis van uw keuzes. Dat geeft rust, voor uzelf én voor uw nabestaanden.
start de uitvaartberekenaar  
 
Begroten: aan de slag!
Begroten toegelicht
Stappenplan jaarbegroting
Jaarbegroting (xls)
Persoonlijk Budgetadvies
 
Eindejaarsuitkering
Ontvangt u deze maand extra geld? Voorkom dat dit ongemerkt opraakt, door na te denken over een bestemming. Zoals sparen voor een verbouwing.
verbouwing betalen  
In 6 stappen schuldenvrij
Met de vernieuwde website Zelfjeschuldenregelen.nl maakt u een actieplan op maat. Mét rekentool en voorbeeldbrieven.
naar de site  
 
scholieren.nibud.nl
Voor scholieren van 12 - 16, met informatie en tips over zakgeld, bijbaantjes, sparen en meer!
nu vernieuwd  
 
 
Vergeet-mij-nietjes
Ik loop het schelpenpaadje op naar het huis. Met een iets verhoogde hartslag druk ik op de bel. Ik sta voor de deur van een jong gezin.
gastblog uitvaartverzorgster  
Volg ons op:  Facebook   Twitter   Linkedin  
Nibud
 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Nibud (Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Het Nibud is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Lees meer over het Nibud.
Afmelden  |  Profiel wijzigen  |  Doorsturen  |  Contact