Over kerst, 13e maand, goede voornemens en nog veel meer!
 
 
 
Nibud
 
Online lezen
Fijne feestdagen! december 2016
 
 
Goede voornemens? Nibud helpt!
Wilt u in 2017 ook meer grip op uw geld? Of heeft uw andere goede voornemens rondom uw geldzaken? 
Van 1 t/m 21 januari bieden we via Facebook een steuntje in de rug aan mensen die in het nieuwe jaar een goede start willen maken met hun geldzaken. Dagelijks verschijnen er berichtjes met financiële tips en tools (hashtag #geldvoornemens).
meer weten?  
Een kerstgedachte...
"Geld maakt niet gelukkig, ik weet het, maar zo voelt het toch niet altijd." Gabriëlla van het Nibud staat stil bij wat écht gelukkig maakt en ze maakt meteen een goed voornemen voor het nieuwe jaar.
waar zit geluk in?  
Aan de slag met de begroting!
Video Plan
Een Nibud-vuistregel is daarom om jaarlijks een overzicht van uw inkomsten en uitgaven te maken: een begroting.Iets om in de vakantie eens voor te gaan zitten? Mét gratis invulbegroting.  
stappenplan begroten  
Inzicht in uitgaven met een kasboek
Cover kasboek
Een kasboek bijhouden vergroot het inzicht in waar uw geld blijft en helpt om keuzes te maken. En uit ervaring weet het Nibud dat alleen al het bijhouden van een kasboek ervoor zorgt dat u minder gaat uitgeven.
een kasboek helpt!  
 
Ook interessant:
Poll 13e maand: doe mee!
Eindejaarsuitkering en sparen
Feestdagen-budgettips
Nibud-agenda 2017
 
Zorgverzekering
Aan het eind van het jaar kunt u uw zorgverzekering aanpassen of overstappen naar een andere aanbieder. Zeg wel vóór 1 januari op.
stappenplan overstappen  
Like en doe mee!
Nibud op facebook
Geef de Nibud Facebookpagina een like en mis geen #geldvoornemens bericht.
nibud op facebook  
Actie: gratis minibook
Bestellers in de Nibud-webwinkel ontvangen in januari gratis het minibook ‘Goede geldvoornemens, maak je goede (geld)voornemens waar in 7 praktische stappen’. 
actie webwinkel  
Volg ons op:  Facebook   Twitter   Linkedin  
Nibud
 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Nibud (Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Het Nibud is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Lees meer over het Nibud.
Afmelden  |  Profiel wijzigen  |  Doorsturen  |  Contact