Nibud
 
Online lezen
Over pensioen, vakantie en meer juli 2016
 

Banner Nibud.nl

 
Zorgen om toekomstig gepensioneerden
De uitgaven van gepensioneerden worden hoger en de inkomsten gaan naar verwachting dalen.
Dit blijkt het uit rapport: Bestedingen van ouderen. Verschillen tussen gepensioneerden worden groter en  langetermijn financiële planning wordt voor alle Nederlanders nog belangrijker.
naar nieuwsbericht  
Hoe goed komt u later rond?
Hoe goed heeft u uw financiële situatie na pensionering geregeld? Heeft u daar inzicht in? Het geeft rust als u daar nu al een duidelijk beeld van heeft. En u weet direct wat u kunt doen om dat inzicht te verbeteren.
Doe de zelftest  
Vakantie weer populair
Plaatje vakantiegeld
67% van de Nederlandse huishoudens gaat dit jaar op vakantie en 1 op de 5 Nederlanders blijft thuis. Dit blijkt uit de Nibud Vakantiegeld-enquête 2016. Mensen die vakantiegeld krijgen, krijgen dat het liefst nog steeds jaarlijks uitbetaald.
Lees meer  
Straks naar de middelbare school?
Gaat uw tiener straks naar de brugklas? Dan verandert er financieel veel voor u en uw kind. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van schoolspullen, de ouderbijdrage, schoolkamp et cetera. Maar er is ook ondersteuning voor mensen met een smalle beurs.
tegemoetkomingen schoolkosten  
 
Geld en vakantie
Vergelijk uzelf
Uw vakantiebegroting
Vakantie en verzekering
Bellen, data, sms
 
(Alsnog) geslaagd?
Gefeliciteerd! Voor wie straks gaat studeren aan wo, hbo of mbo, is het slim om nu vast alle geldzaken op een rijtje te zetten.
studiebegroting  
 
Huis verkopen?
Foto huis te koop
Neem dan nu vast uw hypotheek onder de loep. Het boekje 'Mijn hypotheek. Hoe nu, hoe verder?' helpt u daarbij
Kortingsactie  
 
 
Blog Marion: op kamers
Bijna alle ouders willen graag dat hun kind gaat studeren. Maar over hoe de studie te bekostigen, zijn de meningen verdeeld...
Wie betaalt wat?  
Volg ons op:  Facebook   Twitter   Linkedin  
Nibud
 

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Nibud (Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Het Nibud is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over financiën van huishoudens. Meer weten over het Nibud? Klik dan hier.
Afmelden  |  Profiel wijzigen  |  Doorsturen  |  Contact