Deze nieuwsbrief van Nibud online bekijken.
Voeg info@nibud.nl toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte.
Nibud
September 2014
Nu verkrijgbaar: de Nibud agenda 2015
Nibud agenda 2015
Veel van ons financiële gedrag is onbewust en gekoppeld aan emoties, zoals trots, schaamte of blijdschap. Daarom is het moeilijk te veranderen. De Nibud agenda maakt uw financiële gedrag op een leuke manier inzichtelijk. En dat is belangrijk als je grip op je geld wilt hebben.
Meer informatie en bestellen
Weer orde op geldzaken
Begroten en budgetteren
De zomer loopt op zijn eind en het gewone leven heeft zijn gang weer hervat. Een goed moment om uw inkomsten en uitgaven eens door te lichten! Weet u niet altijd waar uw geld blijft? Een begroting geeft inzicht in uw persoonlijke financiën. U ziet hoeveel u heeft en wat u ermee doet.
Begroten en budgetteren
Gastlessen over geld zijn nuttig
Basisschoolleerlingen hebben veel baat bij de financiële gastlessen die bankmedewerkers ieder jaar geven tijdens de 'Week van het geld'. Al na één gastles is de kennis op het gebied van geldzaken bij tweederde van de leerlingen toegenomen. Dat blijkt uit onderzoek dat het Nibud en de Hogeschool Utrecht hebben uitgevoerd voor de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB).
Lees meer
Laatste kans: 'Lekker voor weinig'
'Lekker voor weinig'
Op kamers? Samen met het Voedingscentrum, biedt het Nibud het ideale starterspakket aan voor studenten. Een brochure met alles over studeren en geldzaken en een kookboek met lekkere en betaalbare recepten.
Bestellen alleen nog dit weekend!
Besparen op:
Boodschappen
Elektriciteit
Water
Gas
Auw!
Deze zomer was ik op vakantie naar Amerika. Heerlijk rondgeslenterd in New York en Boston. Eenmaal thuis werd ik opeens weer herinnerd aan mijn o zo leuke vakantie: de creditcardrekening. Auw!
Weblog Minou van der Werf
Hij komt...
Sinterklaas
December lijkt nog ver weg, maar de eerste pepernoten liggen alweer in de schappen! U kunt uw decemberuitgaven spreiden of erop besparen door nu vast cadeautjes te verzamelen.
Meer cadeautips
Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Nibud
U ontvangt deze e-mail op het volgende adres:

Doorsturen  |  Aanmelden  |  Profiel wijzigen  |  Afmelden